Benvingut/da a LCMOTORS

QUI SOM

És una empresa de compra / venda de vehicles, situada a Sant Celoni, aquesta composta per un grup humà amb més de vint anys d’experiència en el sector.
La nostra política comercial és i serà sempre la qualitat en els nostres vehicles, oferint el millor assessorament abans i el millor servei després de la compra del mateix.
Assumim el compromís amb els nostres clients de serietat i rigorositat en tot moment, perquè puguin realitzar la seva compra amb la màxima tranquil·litat i satisfacció.

Volem ser la seva referència de mercat en el moment de fer la compra d’un vehicle, ja sigui nou de qualsevol marca o de reestrena al nostre estoc, la nostra especialitat, tots ells seleccionats, revisats i garantits. Perquè gaudeixin d’un gran cotxe a un preu ajustat al seu pressupost.

D’altra banda també els oferim el servei compra a la carta, on ens poden demanar exactament el cotxe que vulguin i nosaltres li busquem. Fent així realitat el vostre somni i amb la tranquil·litat de tenir un equip professional treballant per a vostè.

Estem ubicats a Sant Celoni a la Ctra \ C-35 km. 55,700 molt a prop del centre comercial Altrium.

Per contactar amb nosaltres, veure on som i el nostre horari pot dirigir-se a la pàgina de contactar.

Back to top